Termeni si conditii

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre TRIALI DECOR SRL prin intermediul magazinului virtual www.trialidecor.ro catre Cumparator si pot fi modificate oricand de catre www.trialidecor.ro.

         Vanzator (proprietar): Detinatorul magazinului online www.trialidecor.ro, respectiv TRIALI DECOR SRL avand sediul social in BACAU, STR.AVIATORILOR, BL 33, SC. C, AP. 9, CUI 42625153.

        Cumparator: Persoana fizica, persoana juridica sau alta entitate juridica ce emite o Comanda. Cumparatorul poate fi mentionat mai jos si sub denumirea de client.

        Comanda: Document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

         Documentul electronic sub forma de email prin care ne solicitati executia unui produs este de asemenea considerat comanda si se supune acelorasi termeni si conditii.

        Solicitarea, sub forma unui apel telefonic, de executie si livrare a unui produs este de asemenea considerata comanda si se supune acelorasi termeni si conditii.